Bé, semblava que no arrivava el moment però, per fí, avui ja enviem la revista a la imprenta per tindre el nostre exemplar en paper. En una setmaneta ja la tindrem fisicament a les nostres mans però ja podem pegar-li una ullada:

El nostre agraïment a tot l’alumnat i professorat que ha contribuït en l’elaboració d’aquest exemplar, especialment a l’alumne José Luis Cardona, de 2n P, que amb el disseny creat per ell junt amb Carlos Bea i Bosco Ballester, ha tingut la paciència d’anar maquetant tots els continguts i imatges que li hem anat donant en un llarg procés que abarca uns quants messos.

Esperem es disculpen les possibles errades, a pesar de les correccions (agraïments també a Francesc López i a Joan Carles Navarro per revisar l’ortografia i gramàtica) i revissions a que ha estat sotmessa.

També esperem  benevolència en que alguna cosa no siga del gust dels participants, tot ho hem fet amb la millor de les intencions per donar un ample ventall del que s’ha anat fent durant aquest curs dins del marc del projecte.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s